Yhteystiedot

Tältä sivulta löydät ohjeet, joiden avulla saat yhteyden asukastoimikuntaan tavalla tai toisella!

Nykyinen asukastoimikunta

Vuoden 2019 asukastoimikunta aloitti toimintansa heti asukaskokouksen jälkeen 29.01.2019. Asukastoimikuntaan kuuluvat seuraavat henkilöt:

  • Jaakko Peni (puheenjohtaja)
  • Karl Lipping (varapuheenjohtaja)
  • Olli-Pekka Osmala (sihteeri)
  • Ville Sinkkonen (määrärahavastaava)
  • Veikka Kähkönen (tiedotusvastaava)

Kaikkien asukastoimikunnan henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@aalto.fi. Suositeltavampaa on käyttää sivuston lomakkeita tai asukastoimikunnan sähköpostilistaa, jolloin tavoittaa kaikki toimikuntalaiset.

Asukastoimikunnan sähköpostilista

Asukastoimikunnalla on sisäinen sähköpostilista, johon voi lähettää kysymyksiä ja palautetta: hoas@list.ayy.fi. Listalle ei voi liittyä.

Voit lähettää samaiselle listalle viestin myös alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Facebook

Asukastoimikunnalla on Facebook-sivu (fb.com/otahoas/), mitä kannattaa käydä seuraamassa.

Lisäksi OtaHoasilla on Facebook-ryhmä (fb.com/groups/otahoas/). Yleisesti Teekkarikylään liittyvälle keskustelulle kannattaa kuitenkin suosia Teekkarikylä-ryhmää (fb.com/groups/teekkarikyla/).

Telegram- ja IRC-kanavat

IRCnetissä käydään epävirallista keskustelua. OtaHoasin yhteiskanava on #OtaHoas, missä on yleensä paikalla myös asukastoimikunnan jäseniä. Talokohtaisiakin IRC-kanavia on olemassa, ainakin #JMT11.

Irkin ollessa kuitenkin yhä harvempien suosiossa, on #OtaHoas-kanava yhdistetty Telegram-pikaviestinryhmään siten, että viestiliikenne välitetään protokollien välillä. Jos et siis irkkaa, mutta haluat asukastoimikuntaan yhteyden, liity Telegram-ryhmään tästä osoitteesta otahoas.ayy.fi / telegram (linkki ei ole koneluettava, sillä sinne liittyy spämmibotteja). Viestit protokollien välillä välittää joutobot-niminen botti.

Yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä asukastoimikuntaan missä tahansa sinua askarruttavissa asioissa. Ilmoitathan sähköpostisi, jotta voimme vastata sinulle. Viestit ohjataan asukastoimikunnan sähköpostilistalle.

Huom: Saamme paljon yhteydenottoja asuntoa etsiviltä opiskelijoilta. OtaHoas ei jaa asuntoja, vaan on nykyisten asukkaiden edustaja (asukastoimikunta). Mikäli tahdot hakea asuntoa Otaniemestä, tee asuntohakemuksesi asuntoihin osoitteissa hoas.fi ja/tai domo.ayy.fi.

Nimi (*)

Sähköposti (*)

Puhelin

Telegram-nick (jos on, kätevämpään yhteydenpitoon)

Aihe (*)

Viestisi (*)