Tilavarauslomake

Tilojen varaaminen

Alta voit lähettää tilavarauspyynnön. Pyyntö välitetään sähköpostilla kutakin tilaa hallinnoiville henkilöille. Tarkista ennen pyyntöä tilavarauskalenterista ettei tila ole jo varattu.

Tilavastaavat avaavat tiloja täysin vapaaehtoisesti, joten pyydettyä ajankohtaa ei aina voida toteuttaa. Paras todennäköisyys tilan saamiselle haluttuna ajankohtana on, mikäli käyttöpyyntö tehdään noin viikkoa ennen tarvetta (esim. edellisenä päivänä tehdyt varaukset harvoin toteutuvat).

Voit lähettää lomakkeella tiedustelun vain yhdestä tilasta kerrallaan. Jos tiedustelet useita tiloja, lähetä kustakin tarpeesta oma viestinsä, jotta viestit saavuttavat oikeat henkilöt.

Tilojen avaaminen

Sovi sähköpostitse tilojen avaaminen halutulle tai sopivalle ajankohdalle. Varauksen alussa avaimellinen henkilö tulee avaamaan tilan sinulle. Avaimia ei yleensä luovuteta varaajille.

Tilojen avaamisesta tai käytöstä ei peritä maksua.

Yleiset käyttösäännöt

  • Tilan käyttäjät siivoavat omat jälkensä ja järjestävät huonekalut ja tavarat kuten ne kuuluvat olla. Tilan tulisi olla vähintään samassa kunnossa kuin otettaessa käyttöön.
  • Ilmoita puutteista ja rikkonaisista/rikkoutuneista esineistä tilavastaavalle.
  • Tupakointi tiloissa on ehdottomasti kielletty.
  • Tilan käyttöaika loppuu hiljaisuuteen. Hiljaisuus alkaa arkipäivien vastaisina öinä klo 22:00 ja muina päivinä klo 23:00.

Osassa tiloista on tilakohtaisia sääntöjä tai huomioita, jotka tulevat ilmi viimeistään kun pääset käyttämään tilaa. Muista kysyä näistä oven avaavalta henkilöltä.

Varsinkin ensivaraajien kohdalla kerhotilojen vastuuhenkilöt tarkastavat tilan käyttöä ennen ja käytön jälkeen. Mikäli käyttösääntöjä rikotaan tai tilassa käyttäydytään muuten huonosti, voi tämä johtaa varauskieltoon. Mikäli haluat varmistaa, että seuraavakin varauksesi onnistuu, osoita se pitämällä huolta tilasta varauksesi ajan!

Kaikki lomakkeen kentät ovat pakollisia.

Name

Email

Phone

Telegram-nick (if you have, for easier contact)

Address (apartment number not required)

Club room to reserve

When do you need the space?

At what time your usage begins?

At what time you estimate your usage to end?

Why are you reserving the space and how many people will attend? Any additional information or questions?

I have read general and space-specific terms of use (link open in new windows).