Harrastetilat

OtaHoasilla on kerhotilojen lisäksi kohdennetumpaan käyttöön tarkoitettuja harrastetiloja.

Teekkaritoiminnan edistämisrahasto TTER (http://tter.ayy.fi/) on tuellaan edesauttanut Mekaniikka- ja Puutyöpajojen varustelutasoja. Asukkaat ovat tervetulleita tavoittelemaan tähtiä niin omissa kuin yhteisöllisissä projekteissaan!

Soittohuone

Jämeräntaival 10 D

Äänieristetty tila soittamiseen, laulamiseen ja äänittämiseen. Tilassa on sähköpiano, mutta muuten instrumenttien oletetaan olevan asukkaiden omia. Äänitystä varten tilassa on mikrofoni ja -teline, aktiivikaiuttimet sekä kuulokkeet äänitarkkailuun ja omaan tietokoneeseen liitettävä USB-liitäntäinen äänityslaite (Focusrite Scarlett 2i2).

Kapasiteetti

1-3 henkilöä

Mekaniikkapaja

Jämeräntaival 11 B

Pajan varustus on (kutakuinkin) seuraava: metallijyrsin, metallihiomakone, metallivannesaha, pylväsporakone, sahoja (yleis-, askartelu-, lehti-, pisto-, rauta-), sähköporakoneita, poranteriä, viiloja, vasaroita, ruuvimeisseleitä, puukko, kirves, jakoavain, vääntötyökalusarja, mittoja, kompressori, kuumaliimapistooli, kuumailmapuhallin ja halkaisukirves. Lisäksi erittelemättömiä perustyökaluja.

Kapasiteetti

1-3 henkilöä

Tilan ylläpidosta ja varauksista vastaavat Koneinsinöörikillan konepajajaos sekä yksittäiset tilavastaavat.

Lisäinfoa tilasta

Tilassa voi maalata omilla vesiohenteisilla maaleilla. Ruiskumaalaus ei ole OtaHoasin tiloissa mahdollista.

Mekaniikkapajaa ei ole äänieristetty, joten vähänkään äänekkäämpi askartelu on kielletty klo 22–08. Huoneen ympärillä on asuntoja. Muista siivota jälkesi, jotta saat vastaisuudessakin käyttää tilaa!

Mikäli pajan varustukseen on parannusehdotuksia, ota yhteyttä asukastoimikuntaan.

Muista tarkentaa tilavarausta tehdessä haluatko lainata huonetta pikaisesti vai pidemmän ajan.

Mikäli haluat huoneen lainaasi pidemmäksi aikaa, niin avain tarjotaan sinulle mailitse, sitten kun huone vapautuu ja on sinun vuorosi. Mekaniikkapaja on suhteellisen suosittu, joten varaudu odottelemaan jopa 1–3 viikkoa. Huonetta saa pääsääntöisesti käyttää kerrallaan 1–5 pv, mutta jos jonossa ei ole ketään, ovat pidemmätkin ajat mahdollisia. Mikäli taas haluat lainata huonetta vain hyvin lyhyen aikaa, saat ilmoituksen, milloin voit noutaa avaimen tai tila avataan sinulle.

Lyhytaikaisen lainan pituus on noin päivä, ja huoneessa olevan pitkäaikaislainaajan tavaroita pitää varoa. Rikotut tavarat tai sotketut maalaukset voivat johtaa huoneen käyttökieltoon. Avainta ei välttämättä edes lainata lyhytaikaiseen lainaan, mikäli tilassa on kriittisessä vaiheessa olevia maalaustöitä, jotka vaativat ehdotonta siisteyttä.

Tilan ylläpidosta ja varauksista vastaavat Koneinsinöörikillan konepajajaos sekä yksittäiset tilavastaavat.

Puutyöpaja

Servinkuja 6 C

Pajan varustus on (kutakuinkin) seuraava: vannesaha, höyläpenkki, pylväsporakone, jiiri- ja katkaisusaha, kompressori, käsisirkkeli, ruuvinväännin, akkuporakone, Dremel-monitoimilaite, yläjyrsin, monitoimihiomakone, epäkeskohiomakone, nauhahiomakone, hylsyavainsarja, pistosaha, poravasara, sähköhöylä, pöytäkuviosaha, tasohiomakone ja teollisuuspölynimuri siivoukseen. Lisäksi erittelemättömiä suojaimia ja työkaluja ruuvimeisseleistä työntömittaan.

Kapasiteetti

1-3 henkilöä

Vessa ja vesipiste vain avaimella

Lisäinfoa tilasta

Tilassa voi maalata omilla vesiohenteisilla maaleilla. Ruiskumaalaus ei ole OtaHoasin tiloissa mahdollista.

Puutyöpajaa ei ole äänieristetty, joten vähänkään äänekkäämpi askartelu on kielletty klo 22–08. Huoneen ympärillä on asuntoja. Muista siivota jälkesi, jotta saat vastaisuudessakin käyttää tilaa!

Muista tarkentaa tilavarausta tehdessä haluatko lainata huonetta pikaisesti vai pidemmän ajan.

Mikäli haluat huoneen lainaasi pidemmäksi aikaa sovi mahdollisesta avaimen lainaamisesta.
Mikäli taas haluat lainata huonetta vain lyhyen aikaa, tilavastaavat yleensä avaavat tilan sinulle ilman avaimen lainaamista.
Huoneessa olevia keskeneräisiä töitä pitää varoa. Rikotut tavarat tai sotketut maalaukset voivat johtaa huoneen käyttökieltoon. Mikäli tilassa on kuivuvia maalaustöitä, tilaa ei välttämättä lainata.

Kuntoiluhuone

Miestentie 2 A

Kuntoiluhuoneessa on useita käsipainoja, penkki, tanko ja levypainoja sekä kahvakuulia. Lisäksi tilasta löytyy puolapuut, jumppapalloja, kuminauhoja, mattoja ja muuta kuntoilutarvikkeita.

Tilassa on myös Lihashuoltovasara sekä asukkaille vapaasti lainattavana jalkapalloja, koripallo, lentopallo ja frisbee. Lainatavoiden käytöstä ilmoitetaan telegramryhmässä: otahoas.fi / uv

 

Kuntoiluhuoneeseen pääsee tällä hetkellä vain Miestentiellä asuvien asukkaiden avaimilla. Jos olet kiinnostunut kuntoiluhuoneen käytöstä, voit kysellä asiasta OtaHoasin Telegram-ryhmässä otahoas.ayy.fi / telegram tai sähköpostitse: otahoas @ list.ayy.fi

Kapasiteetti

5-7 henkilöä

Ei vessaa tai vesipistettä