Tilavarauslomake

Tilojen varaaminen

Alta voit lähettää tilavarauspyynnön. Pyyntö välitetään sähköpostilla kutakin tilaa hallinnoiville henkilöille. Tarkista ennen pyyntöä tilavarauskalenterista ettei tila ole jo varattu.

Tilavastaavat avaavat tiloja täysin vapaaehtoisesti, joten pyydettyä ajankohtaa ei aina voida toteuttaa. Paras todennäköisyys tilan saamiselle haluttuna ajankohtana on, mikäli käyttöpyyntö tehdään noin viikkoa ennen tarvetta (esim. edellisenä päivänä tehdyt varaukset harvoin toteutuvat). Vapaaehtoiset eivät myöskään pysty suunnitteleemaan kaikkea yli kahden viikon päähän, joten liian aikanen varaus voi myös peruuntua.

Voit lähettää lomakkeella tiedustelun vain yhdestä tilasta kerrallaan. Jos tiedustelet useita tiloja, lähetä kustakin tarpeesta oma viestinsä, jotta viestit saavuttavat oikeat henkilöt.

Tilojen avaaminen

Sovi sähköpostitse tilojen avaaminen halutulle tai sopivalle ajankohdalle. Varauksen alussa avaimellinen henkilö tulee avaamaan tilan sinulle. Avaimia ei yleensä luovuteta varaajille.

Tilojen avaamisesta tai käytöstä ei peritä maksua.

Yleiset käyttösäännöt

  • Tilan käyttäjät siivoavat omat jälkensä ja järjestävät huonekalut ja tavarat kuten ne kuuluvat olla. Tilan tulisi olla vähintään samassa kunnossa kuin otettaessa käyttöön.
  • Ilmoita puutteista ja rikkonaisista/rikkoutuneista esineistä tilavastaavalle.
  • Tupakointi tiloissa on ehdottomasti kielletty.
  • Tilan käyttöaika loppuu hiljaisuuteen. Hiljaisuus alkaa arkipäivien vastaisina öinä klo 22:00 ja muina päivinä klo 23:00.

Osassa tiloista on tilakohtaisia sääntöjä tai huomioita, jotka tulevat ilmi viimeistään kun pääset käyttämään tilaa. Muista kysyä näistä oven avaavalta henkilöltä.

Varsinkin ensivaraajien kohdalla kerhotilojen vastuuhenkilöt tarkastavat tilan käyttöä ennen ja käytön jälkeen. Tästä saatu informaatio saattaa vaikuttaa varaajiin kohdistuvaan tarkkailuun, tai pahimmissa tapauksissa varauskieltoon. Mikäli haluat varmistaa, että seuraavakin varauksesi onnistuu, osoita se pitämällä huolta kerhohuoneesta varauksesi ajan!

Kaikki lomakkeen kentät ovat pakollisia.

Nimi

Sähköposti

Puhelin

Telegram-nick (jos on, kätevämpään yhteydenpitoon)

Osoite (katuosoite riittävä)

Varattava tila

Minä päivänä tarvitset tilaa?

Mihin aikaan käyttötarpeesi alkaa?

Mihin aikaan arvioit käyttösi päättyvän?

Mikä on varauksen tarkoitus ja montako henkeä tilaisuuteen osallistuu? Muuta lisätietoa tai kysymyksiä?

Olen lukenut yleiset sekä tilaa koskevat käyttösäännöt (linkki avautuu uuteen ikkunaan).